Monday, April 21, 2008

Sõbrad

Sõbrad on kaaslased, kes eksisteerivad meie kõrval rahus. Nendega naerdakse ja nutetakse ning elatakse läbi peod ja leinad. Sõpru on universumis kõige rohkem, pole vahet, kas kalad, kassid, inimesed, puud, riigid või planeedid igaühel on sõber, isegi elututel objektidel.

Kuidas ära tunda sõpra?
Sõbras peitub asi, mida on raske leida kelleltki teiselt. See asi võib olla tunne, mida tunned, kui viibid sõbraga, või hoopis sära tema silmis, kui koos naerate. Aga kindel on see, et mitte kellelgi pole seda asja mis on tal.

Millised sõbrad on?

Sõpru on mitu liiki.
1. Südamesõbrad ehk hingesugulased, kes on sinuga peaaegu alati ühel nõul ja kellel on sinuga samad huvid. Te ei ole kunagi otseses tülis olnud ega võidelnud tühiste asjade pärast.
Siin üks pilt neist, et saada rohkem aru:


2. Sugulassõbrad. Teid seob sõprus sündimise hetkest, sest olete sugulased ja olete üksteise esimesed sõbrad. Te saate kokku vähemalt iga aasta ja koos on teil palju seiklusi, sest mõistate üksteist paremini kui tavalised sõbrad.
Siin veel pilt:


3. Grupisõbrad, olete sõbrad, sest kuulute ühte gruppi ning teil on samad huvid. Teie sõprus on küll ühest asjast sõltuv ja võite minna tülli, kui sul ei ole võimalik grupi koosolekusse tulla või oled grupiga lahkarvamusel, aga sõbrad ikka.
Siin pilt, jälle:


4. Armastajad. Teie sõprus on arenenud armuni ja helistate üksteisele pidevalt, kui ei viibi koos. Sõbraga tunnete ennast maailma tipus ja mõistate üksteist. See on vastassugupoolelt pärit hingesugulasega edasiarenenud sõprus. Tavaliselt lastel veel selliseid sõpru pole.
Siin pilt:


5. Vaenlased. Sõbrad, kellega ei olda tegelikult sõbrad. Nad võivad kuuluda samasse gruppi, klubisse ja olla sõprade sõbrad, aga te sõimate üksteist ja teete mitte sobivaid nalju üksteise kohta. Aga te ei suuda üksteiseta elada, võite eksisteerida samuti rahus, kui teie mõlema TÕELINE VAENLANE välja ilmub ja teha koostööd.
Siin pilt:


6. Ah, kui tore, TEMA tuli! Inimesed, kelle teod ja käitumine teile ei meeldi, aga kellega koos olete võimelised elama ja kellega võib isegi lõbus olla, kuigi püüate neid inimesi vältida.
Pilt:


7. Ha ha ha! Sõbrad kelle üle heidetakse nalja ja vahepeal isegi räägitakse nendest kuulujutte ja räägitakse selja taga. Nendest räägitakse nii, kuna nad on veidrad ja erinevad või lihtsalt käituvad teisiti. Nendega on võimalik ka koos olla ja lõbutseda, aga naeru tagasi hoida on väga raske. Vahel teevad nad väga veidraid asju või näevad välja väga veidrad.
Pilt:


8. Normaalsed sõbrad. Lihtsalt sõbrad, teevad teeneid ja heidavad nalju ja paluvad asju. Koos teete huvitavaid asju ja planeerite kokkusaamisi, nagu sõbrad ikka.
Siin pilt:


Loodan, et sul on palju sõpru!!!!

No comments: