Monday, April 28, 2008

Meil juhtub koolis nii naljakaid asju

Ühel päeval tulid kooli Loomade Kuninganna (Mirt), Delfiinitüdruk (Johanna) ja Varjude Valitseja (mina). Nad kohtasid koolis Maag Marilyni (Marilyn) ja Hobuse Kunstnikku (Katerina).
Esimesed tunnid olid neil keeled, (inglise ja eesti keel)kus nad õppisid loomade keeli ja hieroglüüfe, mida igal väiksel võluril suurena vaja läks. Nendes tundides ajasid Varjude Valitseja ja Hobuse Kunstnik palju juttu, Delfiinitüdruk ajas juttu Loomade kuningannaga ja siis esimesed kolm omavahel.
Kolmas tund oli maagilised arvud, (matemaatika)kus me õppisime kuidas ennustada arvude abil ja millised arvud on maagilises elus tähtsad. Siis said Hobuse Kunstnik ja Maag Marilyn laituse, sest naersid üksteise üle. Loomade Kuninganna jälle mossitas, et ei tea maagilistest arvudest mitte tuhkagi.
Neljas tund oli täitsa vaba ja LK, (lühend Loomade Kuningannale)MM, (lühend Maag Marilynile)HK (Hobuse Kunstnik)ja D (Delfiinitüdruk)mängisid koos. VV (Varjude Valitseja) oli kuskil mujal.
Viies tund oli maagilisuse ajalugu, (ajalugu)siis sai alati Varjude Valitsejaga ja Ajaloo Võluriga nalja, sest nad teadsid üksteist juba varem. Varjude Valitseja tegi Ajaloo Võluri kohta nalju ja Delfiinitüdruk ja Loomade kuninganna ja mõned teised veel alati naersid nende üle. See oli üks naljakamaid tunde!
Viimaseks tunniks oli veel üks keeletund. See toimus Võlutud Arvutite klassis. Sõbrad otsustasid pärast tundi veel viiekesi sinna klassi jääda ja üks neist avastas ühe laheda mängu Võlu Veebist. See oli selline mäng, et käisid oma sõprade ja võlukeppidega ringi ning kõmmutasid vaenlast ja tema sõpru. See oli nii naljakas, et ajas naerma ja nimeks pandi endale ja sõpradele Ajaloo Võluri jüngrid, ning kui keegi sai surma, siis öeldi, et Loomade kuninganna suri ära, või siis vastav nimi ja sai väga palju nalja.
See on tõestuseks, et meil juhtub tõesti palju naljakaid asju koolis.

No comments: